Ny sida om cykling på Spanska fastlandet

För den som är nyfiken på att upptäcka nya vägar på det Spanska fastlandet – öppna inlägget för att aktivera länken & kolla in min nya sida om området kring Albir/Altea/Calpe (Valencia): SIDA OM VALENCIA/ALICANTE. Området ligger ca 5,5 mil norr om Alicante.

På sidan finns det allmän info, bilder och annat bra att veta. Det finns även tips på rutter som jag (& medföljande) har cyklat – med foton, kartbilder, höjdprofiler & länkar – bara att ladda hem. Allt du behöver göra är att boka en flygbiljett till Alicante (går att hitta riktiga fynd om man inte bokar lov veckor), boka boende på någon av orterna Albir/Altea/Calpe och sen börja trampa. Sidan kommer att uppdateras ytterligare, sprid den gärna.

För den som undrar – området är cykelbart året runt. Från i början av februari är det högtryck bland proffsteamen att vara här på läger. Vi har själva cyklat i området under tidig februari, april, juni samt juni och kommer även prova höstcykling under november och givetvis vara nere både över jul och under tidig vår.

Planerar man att åka ner och undrar något – hör av dig/er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: