Fler rutter i Spanien/ Costa Blanca upplagda!

Nu finns det 13 rutter i varierande slag upplagda på sidan Spanien Costa Blanca (Altea/ Albir/ Calpe/ Valencia) upplagda. Rutterna utgår från Albir/Altea men kan användas om man utgår från Calpe och Benidorm eller områden runtom.

Alla rutter är beskrivna med karta och höjdprofil, bilder samt en allmän beskrivning och lite ”tips att tänka på”. Flera av rutterna går via vägar som inte alltid dyker upp som alternativ då man ritar rutter i t ex Strava- det vill säga lite lokalare vägar med en genuin känsla.

Syftet med sidan är att sprida cykelglädje och dela med mig av den fina cykelmiljö som dessa områden bjuder på, det finns anledning att majoriteten av alla proffslag i cykel väljer området för sina träningsläger under vintern!

Tips! Om du läser bloggen på datorn finns det en översättningsfunktion på den.
Note! When using computer, there is a translator function at the blog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: