15 dagar kvar till start, här finns färdplanen!

Oj vad tiden sprang iväg! Till skillnad mot senaste gången jag var här inne och skrev så har ju vädret snäppt upp sig ungefär tusen gånger och vi har haft några riktigt fina dagar här i Västra delen av Sverige. Det är vi SÅ värda allihop, oavsett vilken landsdel vi befinner oss i.

Jag har liksom många andra mycket att göra jobbmässigt på våren och i år pluggar jag även en Masterutbildning – deltid parallellt med heltidsjobb. På engelska, det är rätt utmanande kan jag lova. Tur att jag har mitt cykelprojekt att planera och förbereda mig för – annars hade jag nog suttit framför datorn dygnets alla vakna timmar. Det här året har jag övat hårt på, och nästan tagit VM-guld i att prioritera min tid för att få ihop det. Jag är stenhård och väljer INTE bort min träning även om det hade varit det enklaste valet.

Med detta vill jag säga att det ändå går att multitaska, även om det känns helt jäkla omöjligt mellan varven. Konsekvensen är att om nån inleder en dialog med mig om olika tv-serier eller filmer så är jag helt lost, eftersom det är exempel på det jag väljer bort för att ha tid till det jag vill fokusera på. Men trumvirvel – nu är den fjärde och sista rapporten för denna termin inskickad och jag kan njuta av tanken på att ha sommarledigt från studierna och ”bara” jobba, cykla & ha lite semester!

Samarbeten

Cykeläventyret ”Drömgränsen” närmar sig med stormsteg! Jag får så fin respons på min utmaning och jag känner mig helpepp på att få starta. Planeringen är i fas och bland några saker som hänt är att jag fått stöd av Team Sportia Skärhamn med alla cykelrelaterade grejer som kan gå sönder längs vägen; slangar, lampor, kedjor, olja och allt som behövs. Tack! Ni som har vägarna förbi deras butik kan köpa nutrition med 20% rabatt om ni hänvisar till mig. Juste!

Nu har jag även kört in mina cykelkläder från Sigr och det har varit en positiv upplevelse. Deras Bibs Riksväg92 är faktiskt bland de bästa jag provat och då har jag under åren utsatt en hel del olika märken för ett besök av mina ben och tillhörigheter. De här byxorna är riktigt bra & håller kvaliteten under längre pass i både värme och svalare väder. Rekommenderas varmt! Även deras övriga kläder är både funktionella, snygga och bekväma – de kommer att funka kanon för mig under dessa 206 mil. Ni som följer mig på Facebook / Instagram – håll utkik för en ny rabattkod hos dem i samband med att jag startar äventyret.

Jag har också fått beställa all mat som behövs från ICA Maxi i Halmstad Högskolan. Mängden pannkakor, risgrynsgröt, kyckling och godispåsar är oändlig i beställningen! Jag kommer inte behöva käka kokosnötter eller oroa mig för svält under det här äventyret vilket känns väldigt skönt att veta. Tack till er!

Alla som är med och bidrar till mitt projekt kan ni se på sidan DRÖMGRÄNSEN. Hoppas ni kan dra nytta av de fina erbjudanden som ges i samband med projektet.

Färdplan

Nu finns färdplanen här nedanför i ett dokument – jag vet att många vill kunna följa mig när jag startar på morgonen den 30 juni. Ni som vill veta vilka orter och tidpunkter jag passerar – ladda hem filen. I kolumnerna Ort och Klockslag ser ni var och när jag ska trampa förbi. Där det är gulmarkerat är ett spann där jag helst ska kunna få in mina 1:40 sovtimmar nångång mellan dessa tider. Den exakta vägen finns även på mina Strava Routes, det är samma som Simon & Richard kört.

Självklart kommer det att bli vissa korrigeringar beroende på väder och vind och om gränsen till Finland öppnar eller ej – ni kommer att kunna följa mig live via sociala medier. Mitt Crew kommer att uppdatera löpande om hur jag ligger till i förhållande till planen.

Förresten! Jag kommer bli SÅ glad om nån möter upp & hojar med mig en bit, jag lovar att det kommer ge ljus i tunneln för mig. Sidledes och bakom är det helt okej att ligga och jag lovar att jag är beredd att snacka om vad som helst, milen kommer gå lite fortare med nån på rullen.

Följa äventyret

Inom kort kommer jag att lägga upp länkar till hur man kan följa mitt äventyr och presentera Crew med mera. Det kommer som sagt att gå att följa min resa och jag är säker på att det kommer vara full aktivitet i de olika kanalerna med jämna mellanrum. Det ryktas om lite tävlingar och annat som kan vara kul att delta i.

Jag får frågor om man kan bidra till mitt äventyr – nu finns ett Swishnummer för den som vill bidra: 076-13 14 091. Som jag skrivit tidigare så kommer jag använda bidragen för att Crew inte ska betala något under projektet, allt överskott (kommer att vara merparten) går sedan till Mustaschkampen som jag är med och trampar för genom Team Mustasch. Jag är självklart transparent med det som kommer in.

Egentligen har jag massor av annat att skriva om nu, om alla fina cykelupplevelser jag haft den senaste tiden. Jag har cyklat i orangefärgade SubXX-kläder runt Kungsbacka, gula Team Slipstream Squad-kläder runt Linköping, färgglada Sigr-kläder på Tjörn, blå/grön/lila Team Mustaschkläder och så vidare. Jag får så mycket energi av alla dessa fina dagar och mil med härliga vänner så det ska jag ha med mig i sinnet när jag har det tufft.

Ni får kolla in några bilder som säger det mesta istället för mina ord. Dessa minnen kommer hjälpa mig att klara utmaningen, det är jag säker på!

På snart återseende, kul att du följer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: