Sista rycket & lite försmak på 2020

Med 2,5 veckor kvar till Biketour Nya Zeeland så är alla förberedelser så klara som vi kan få till det här hemifrån. Nu får det bli problemlösning på plats när saker inte är som vi trott, det är ju halva grejen med det här – att inte riktigt veta utan kunna vara i nuet så mycket det bara går och ta det som händer på uppstuds. Det tycker jag är en av de allra bästa sakerna med att resa som vi ska göra – man vet aldrig riktigt vad som händer. Bara att det kommer att hända oväntade saker!

Vädret ser ut att börja ordna till sig därborta också, det är dryga 20-22 grader om dagarna just nu och regnmillimeterna minskar för varje dag. Det ska bli väldigt skönt att vara ledig i en hel månad, få dagsljus, cykla hela dagarna i kortärmat och att få uppleva all Nya Zeeländsk natur. Det är verkligen nära nu!

Innan det är dags att resa planerar jag även inför säsongen 2020 – mer om det lite längre ned.

Test av nytt klädmärke – Spiuk

Häromdagen kom det nya kläder hem från Spiuk – ett märke jag inte provat tidigare. Jag måste säga att jag blev överraskad av kvalitet och känsla i kläderna och är supernöjd med det som låg i paketet:
# Vinterhandskar som är både varma och vattenavvisande. Jag har testat dem 3 gånger – de är verkligen superbra. Köp säger jag!
# Långärmad jacka i en klarröd färg – perfekt varm för senhöst och vinter
# Väst, lightweight
# Underställströja, lite tjockare
Storlekarna är normala skulle jag säga och som sagt, riktigt bra grejer!

Planer för 2020

Nästa år kör jag för en ny klubb – CK Sundets Damelitlag. Vi blir ett team på några tjejer som kommer ha mycket roligt tillsammans, vi känner varandra sedan tidigare och trivs ihop. Vi får se hur tävlingsprogrammet ser ut men planen är att köra så mycket som det finns plats för i kalendern såklart. Mottagandet från klubben har varit extravaganza så det känns väldigt roligt och välkomnande!

Nya klubbjerseyn

Tävlingar och annat planerat

Jag startar 2020 med att köra Mattila Fatbike Marathon den 25 januari, ett lopp på snö och på en cykel jag aldrig provat tidigare. Jag är säker på att all cykling på Nya Zeeland kommer att ge extra skjuts i detta magiska vinterlandskap. Värt att åka hem för, helt klart!

Mattila Fatbike Marathon, 25 januari

Träningsläger
Självklart blir det träningsläger på Mallorca i april även nästa år.

Biketour Sicily maj
I mitten av maj åker vi till Sicilien för att köra ön runt – 100 mil inklusive vulkanen Etna – på 5 dagar. Det är en privatarrangerad tripp med ett blandat gäng bland annat från England och USA där vi har följebil med oss runt. Delar av gänget var med när vi cyklade över Anderna, mellan Chile och Argentina, för några år sedan. Det blir en rolig reunion och garanterat mycket skrattid mellan tramptagen.

Jag har verkligen mycket kul att se fram emot & det blir fortsatt många mil i sadeln även under 2020. Nu fortsätter nedräkningen till äventyret på Nya Zeeland – 16 dagar kvar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: